• Fri frakt & Fri retur
  • 30 dagars öppet köp
  • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
0 Item(s) Totalt: 0.00kr
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Läs följande termer noga innan du gör din beställning. Vårt serviceteam kommer att tillhandahålla service efter försäljningen enligt dessa villkor när transaktionen är godkänd.

Frakt

Beställningarna vanligtvis skickas inom 1-2 arbetsdagar från beställning date.We använda International Express Service för alla internationella leveranser, vårt serviceteam kommer att ge ett spårningsnummer för att spåra på nätet omedelbart efter det att varorna är dispatched.Usually kommer vi sänder objekt genom Air Post, som behöver 7-10working dagar.

Spårning

Vårt serviceteam kommer att skicka kunden spårning nej. tillsammans med den plats där de kan spåra sin beställning efter att ordern har varit dispatched.We vänligen meddela köparen att kolla sin mejl eller leveransstatus sin beställning från gång till gång, och kontakta sin lokala postkontor när de är tillgängliga. Om paketet har återvänt till oss på grund av att ingen signering för det, kommer vi inte att acceptera full återbetalning på den. Om kunden ändå vill åter ordning, då de är ansvariga för reshipped gods som beroende på vikten av varan.
Avbokning & Modification
Om du vill annullera din beställning, pls maila oss immediately.The för avbokning och modifiera accepteras inom 5 timmar ENDAST. 10% avbokningsavgift gäller. Skeppas order kan inte avbrytas.

Avkastning

1. Om du vill returnera produkterna, kontakta oss inom 7 dagar efter att ha fått det, och informera oss orsaken till returen. Om det finns allvarliga kvalitetsproblem, vänligen vänligen visa oss några bilder på den uttryckliga mottagandet och de produkter som kan återspegla defekter.
2. Produkter med allvarliga kvalitetsproblem kan returneras och bytas ut. Vi kommer reshipen varorna efter att du förser oss med bevis nog. Dock kan full återbetalning inte godtas.
3. Om produkterna skadades av mänskliga faktorer, skulle vi inte acceptera returen.
4. Innan skicka tillbaka varan, vänligen kontakta oss för avsändaradressen. Om paketet var förlorad på grund av felaktig adress, skulle vi inte ersätta din beställning längre. Om din beställning återlämnades till oss på grund av felaktig adress eller inget tecken för det, kommer vi inte erbjuda full återbetalning. Vad mer kommer vi ordna återtransporten efter vi har mottagit de returnerade varorna och du ska betala för den extra kostnaden.
5. Vi kommer inte att erbjuda full återbäring, om du vägrar att teckna paketet med flit utom vi nå en överenskommelse. När vi får den avkastning, kommer vi att återbetala dig, men med ett avdrag för portot.
Ersätt
1. Varorna kan bytas under omständigheterna i oanvända och i originalskick med alla originalförpackning och etiketter.
2. Om vi skickar din order i fel färg, storlek eller stil och du vill ändra det, vänligen kontakta oss inom 15 dagar efter mottagandet av produkten. Byte kan inte accepteras efter 15 dagar.
3. Innan skicka tillbaka varan, vänligen kontakta oss för avsändaradressen. Om paketet förlorades på grund av den felaktiga adressen då vi inte skulle ersätta din beställning längre.
4. Vi rekommenderar starkt att du väljer spår post- eller kurirtjänst, så att vi kan spåra paketet på nätet. Vad mer kommer att spåra info vara bevis på vår tid återtransport.
5. Varje extra kostnad för ersättnings ska vara på köparen, särskilt sändningsavgiften.
6. Om produkten av din beställning är slut i lager på ETD, kommer vi att kontakta dig för utbytes. Priset på ersättnings kan vara lite högre än priset på din ursprungliga beställning, men det bör vara inom 6%.
Återbetalning
1. Om det finns liten skavank med varorna, men påverkade inte daglig användning, kommer vi att erbjuda partiell återbetalning som kompensation
2. Om du kan bevisa att det finns allvarliga problem med produkterna kvalitet, kan vi erbjuda dig full återbetalning under omständigheterna i någon ersättare.
3. Om du inte får någon spårning information om ditt paket efter 25 dagar kommer vi att återbetala dig för hela beloppet.
Försäkring
Över 99% av posterna kommer att levereras safely.You behöver inte betala extra pengar för försäkringen, kommer rederiet att ansvara för alla de föremål som de genomför. Om ditt objekt vilse eller skadas, kommer vi att ansvara för hälften förlusten.